Primària
Primària


  • La nostra escola està homologada i aprovada tant pel ministeri d’ensenyament britànic com per l’espanyol/català. Els nens que acabin l’escolarització a la Saba Verda International School obtindran les qualificacions necessàries per a continuar estudiant a Espanya, Catalunya i al Regne Unit.


  • El nostre dia comença amb una assemblea de tota l’escola, on ens saludem, solucionem problemes del dia a dia, cantem o parlem sobre events i planificacions.


  • Després de la reunió, tenim les dues primeres lliçons (90 minuts), on impartim les assignatures troncals: anglès, català, castellà i matemàtiques. Per a l’assignatura de matemàtiques, fem servir el Numicon, un mètode manipulatiu del qual en podeu trobar més informació a l’apartat de mètodes d’aquesta mateixa pàgina.


  • L’estructura dels continguts de les lliçons de llengües per a KS2 (8-11 anys), es basa en les presentacions dels nostres projectes, la millora de les habilitats de lectoescriptura, comentaris de llibres, tallers d’escriptura creativa i la pràctica d’habilitats com puguin ser parlar en públic, com fer recerca per internet i com desenvolupar una bona presentació.


  • Per a les assignatures troncals de KS1 (5-7 anys), ens centrem en millorar la lectoescriptura en les tres llengües, així com també les matemàtiques a travès del Numicon.


  • La última part del dia la dediquem a les altres assignatures curriculars, com ara fer maquetes, ciències, art, disseny o altres tasques manipulatives. Durant aquesta última part del dia també ens dediquem a fer música, esports, robòtica, programació...


  • La nostra llengua vehicular és l’anglès tot i que també traduïm al català. Per tal de millorar l’anglès oral i que en un futur les lliçons es puguin impartir en aquesta llengua sense la necessitat de traduïr al català, tots els nostres alumnes de primària tenen lliçons extra d’anglès.


  • Els nostres horaris per a primària inclouen, a més de les assignatures troncals: esports (3-3 lliçons per setmana); història, geografia i cultura espanyola, anglesa i catalana (2 lliçons a la setmana); teatre (2 lliçons a la setmana); arts i manualitats (2 lliçons a la setmana); cursos de programació i robòtica; aprenentage social i emocional (1 classe a la setmana, més activitats puntuals durant altres sessions); així com també classes en democràcia (1 lliçó a la setmana).


  • Ensenyem als nostres alumnes a ser independents, centrem les nostres classes en l’aprenentatge d’habilitats en lloc de memoritzar, i també ensenyem habilitats fonamentals per a la vida laboral com puguin ser el treball en equip, presentacions, democràcia, comportament social i respecte individual.  • L’escola obre a les 8:30 am, per tal que els pares poguin deixar als nens aviat. Les classes van cada dia de 9 a 14 i oferim la possibilitat de fer extraescolars fins les 5.


SABA


SABA VERDA INTERNATIONAL SCHOOL  is a british international school in the village Vinallop just outside Tortosa.  The school teaches the English primary curriculum as well as catalan and castillian language, history, geograhy and culture.Our

EARLY YEARS


We accept children from the age of tree. .

Follow Us


Follow our school and activities on Facebook and Instagram

Open days


Through the year we have several open days where you

Primary School


In the british school system the primary school students are from 5 to 11 years old, the two first years are called "reception".

Phone: whatsapp 621.21.05.51

© Copyright. All Rights Reserved.