En català

PRIMÀRIA

 

El currículum nacional britànic se centra en les habilitats, Així com en la comprensió general del món. No conté dades per a memoritzar o qualificacions a l'escola primària i no hi ha proves obligatòries durant el curs escolar. Això ens permet crear un entorn d'aprenentatge saludable, relaxat i amistós amb un programa diari centrat en racons, projectes, música, teatre, arts i jocs lliures. Reconeixem que cada infant és un individu amb el seu propi procés d'aprenentatge i ritme, i fem tot el possible per assegurar que tot l'alumnat aprengui a aprendre i mantingui una saludable gana per aprendre més.

 

PRIMERS ANYS

 

Els nens i les nenes en edat preescolar necesiten jugar. Fomentem el joc lliure i proporcionem espais interiors i exteriors excel·lents per explorar, escoltar, tocar, ballar, cantar, escalar, saltar, tocar o sentir-ne alguna cosa. El nostre currículum fa èmfasi en ajudar a cada infant en el seu propi desenvolupament natural. Introduïm suaument activitats guiades i no guiades opcionals d'art i artesania, música, moviment, pensament matemàtic (Numicon), teatre, dansa, jocs de rol i tecnologia. També realitzem lectures i els introduïm a la relació entre sons i lletres.

SABA

 

SABA VERDA INTERNATIONAL SCHOOL is a british international school in the village Vinallop just outside Tortosa. The school teaches the English primary curriculum as well as catalan and castillian language, history, geograhy and culture.Our

EARLY YEARS

 

We accept children from the age of tree. .

Follow Us

 

Follow our school and activities on Facebook and Instagram

Open days

 

Through the year we have several open days where you

Primary School

 

In the british school system the primary school students are from 5 to 11 years old, the two first years are called "reception".

Phone: whatsapp 621.21.05.51

© Copyright. All Rights Reserved.